Timber by www.emsien3.com EMSIEN-3 Ltd

ORDINACIJA

 Specijalistička hirurška ordinacija „Dr Dinko Milaš“ nalazi se u Jagodini, u ulici Prvomajska 13 / 1.

Osnivač je dr Dinko Milaš, specijalista opšte hirurgije i magistar medicinskih nauka iz oblasti vaskularne hirurgije i angiologije.

Ordinacija je osnovana sa željom i ciljem da se uz maksimalnu posvećenost – znanjem, veštinama, razumevanjem, ljubaznoću – uz savremenu opremu, pacijentima omogući da što pre dodju do zajedničkog nam cilja – izlečenja.

Polazeći od još Ovidijeve izreke:“Odupri se u početku jer lek dolazi kasno kada je bolest uzela maha zbog dugog oklevanja“, svesni smo MISIJE - da uvek moramo insistirati na prevenciji bolesti i stanja, konstantno edukujući pacijente na razumljiv i uvažavajući način – o svemu što može biti okidač u kaskadi psihofizičkog poremećaja ili bolesti.
Drugi aspekt naše misije se ogleda u sledećem:  Ako već dodje do neravnoteže izmedju zaštitnih snaga organizma i faktora koji izazivaju poremećaj – suština je u promptnom prepoznavanju stanja i reakciji koja će povratiti ravnotežu ili makar sprečiti dalje urušavanje zdravlja.

Pored navedene misije koja je „žila kucavica“ svih medicinskih stremljenja, imamo VIZIJU da: budemo prvi medju jednakima u privatnom zdravstvenom sektoru naše regije, da svojim znanjem i opremom proširimo dijapazon zdravstvenih usluga našim pacijentima, da razvijamo maksimalno korektne odnose i saradnju i sa privatnim i državnim zdravstvom, da sa pacijentima ostvarimo partnerski odnos jer imamo istu misiju i da aktivno učestvujući u radu zajednice - stvaramo zdravije i sigurnije okruženje!!!


Pogledajte galeriju.